Svetsarvägen 12, 187 75 Täby 08-409 40 000
Badrumsinspiration
Inspiration för din badrumsrenovering

Ett badrum eller toalett kan byggas på massor av sätt. Det viktiga är att du trivs i ditt badrum eller toalett, att det är snygg och i din smak, att det är lätt att hålla rent och att det håller i massor av år utan att det bli slitet. Här kommer lite bilder som kanske kan ge dig inspiration för ditt nya badrum.


Ett snyggt och fint badrum är inte bara viktigt för din livskvalitet och trivsel, det höjer även värdet på ditt boende. Därför bygger vi badrum och toaletter så att det ska vara modernt och hålla stilen i många årtionden framöver och att det ska vara slitstarkt och tåligt. Vi använder gärna de bästa materialen och vi kan erbjuda dig mycket bra priser på allt material tack vare goda samarbeten med våra leverantörer.


Vi ger dig gärna råd i hur badrummet eller toaletten ska byggas, och vi ser naturligtvis till att allt byggs enligt alla de svenska normer som gäller. Vi dokumenterar alltid våra badrumsbyggen, före, under och efter, samt lämnar erforderliga garantier på jobbet och på materialet.


Vår ambition är att kunna erbjuda marknadens bästa priser på både på arbete, material och utrustning. Självklart hanterar vi ROT-avdrag där detta är aktuellt.


Kontakta oss gärna för ett förutsättningslöst samtal om hur just ditt badrum eller toalett kan byggas.Badrumsinspiration