Svetsarvägen 12, 187 75 Täby 08-409 40 000
Inspiration
Marknadens bästa priser på både på arbete och material.

Du ska bli helt nöjd och vi är angelägna om att göra ett bra jobb. Vi ska göra dig så nöjd att du utan att skämmas kan och vill rekommendera oss till din närmaste släkt och dina närmaste vänner. Du ska känna dig trygg när du anlitas oss och du ska kunna räkna med att vi håller det vi lovar, både vad gäller tider, kvalitet och priser.

 

Tyvärr kan vi inte lämna prisgaranti, för det finns alltid kopior på material som inte håller den kvalitet vi vill leverera. I vår bransch är det tyvärr lätt att tvingas jämföra mellan ”äpplen med päron”, men vi lovar att vara tydliga vad avser kvaliteten på det vi erbjuder. I regel ”får man vad man betalar för”, men det finns alltid mer prisvärda alternativ. Det är inte alltid det bästa långsiktiga alternativet att välja det billigaste alternativet, men självklart måste man anpassa kraven efter vad plånboken klarar av. Vår ambition är att hjälpa dig hitta det bästa möjliga beroende på den budget du har och att du kommer trivas i ditt kök, badrum, ditt nyrenoverade hus eller lägenhet i många många år.

Inspiration för ditt kök

Ett kök ska fylla många behov. Självklart ska det vara trevlig att samlas i köket för frukost, lunch eller middag, eller varför inte på fika. Det ska vara praktiskt och lätt att hålla rent. Köket ska ha moderna faciliteter med hållbara vitvaror med en snygg design som passar in i hemmet och som passar smaken hos den som bor där. Både kökets snickerier, golv såväl som vitvaror, ska vara tåligt och slitstarkt och hålla sig fräscht under årtionden.

Inspiration för ditt badrum

Ett badrum eller toalett kan byggas på massor av sätt. Det viktiga är att du trivs i ditt badrum eller toalett, att det är snygg och i din smak, att det är lätt att hålla rent och att det håller i massor av år utan att det bli slitet.

Inspiration för din lägenhet

Att renovera eller bygga om skapar en bättre trivsel, förlänger hållbarheten på ditt hem och höjer värdet på ditt boende. När du renoverar kan du passa på att ”effektivisera” ytor för att anpassa boendet efter den livssituation du just nu befinner dig i.

Compact Living

Handbyggda loft, loftsängar och inredning som ger dig mer utrymme oavsett hur trångt du bor. Alla konstruktioner tas fram individuellt för att passa just dig och ditt hem.

Kontakta XLrenovering, så får du råd!

Ska du bygga om eller bygga till, bygga en altan, en balkong, ett trädäck, en friggebod eller förråd. Varför inte bygga ett uterum för dig som har en villa eller glasa in din balkong i lägenheten. Om du går i sådana byggtankar, bör du kontakta XLrenovering för att få ett kostnadsförslag och lite råd inför bygget.