Svetsarvägen 12, 187 75 Täby 08-409 40 000
Köksinspiration
Inspiration för din köksrenovering

Alla vet att man ofta samlas i köket. Därför är det extra viktigt att man trivs i sitt kök.
Ett kök ska fylla många behov. Självklart ska det vara trevlig att samlas i köket för frukost, lunch eller middag, eller varför inte på fika. Det ska vara praktiskt och lätt att hålla rent. Köket ska ha moderna faciliteter med hållbara vitvaror med en snygg design som passar in i hemmet och som passar smaken hos den som bor där. Både kökets snickerier, golv såväl som vitvaror, ska vara tåligt och slitstarkt och hålla sig fräscht under årtionden.
Att investera i ett bra, snyggt och slitstarkt kök, är en långsiktig investering som ska bidra till livskvalitet för alla som bor där och höja värdet på ditt boende. Självklart hjälper vi till med design och val av färger, luckor, stommar, golv, belysning, vitvaror, praktiska hyllsystem och andra finurliga lösningar, och vi ger gärna råd om du vill.
Hör av dig till oss för information om vilka kök och vilken köksutrustning vi erbjuder. Vi säljer kök med allra högsta kvalitet och till mycket bra priser.
Vi hjälper dig gärna att installera kök från valfri köksleverantörer till ett kostnadseffektivt pris. Vi håller kontakten med den valda köksleverantören, allt för att säkra leveranstider, måtten på skåp, bänkskiva och vitvarorna, rörmokare, elektriker och allt annat som behövs. Vi är din representant för att allt ska gå smidigt som möjligt och till ett korrekt pris.
Vår ambition är att kunna erbjuda marknadens bästa priser på både på arbete, material och utrustning. Självklart hanterar vi ROT-avdrag där detta är aktuellt.

Kontakta oss gärna för ett förutsättningslöst samtal om hur just ditt kök kan byggas.

Köksinspiration: